Атлантис България със забележително представяне на панаира в Пловдив


Източник: atlantisbulgaria.com

По време на поредното издание на Международния технически панаир в Пловдив, хиляди посетители останаха силно заинтригувани и впечатлени от представените от Атлантис България Холдинг съвременни жилищни комплекси. Панаира се състоя от 25 до 30 Септември 2017, и стана домакин на стотици български и чуждестранни компании. На изложението Холдингът показа своя нов проект, наречен Atlantis Atmosphere. Компанията не изневери на стила си, като подготви модерен щанд, където приятните изненади не липсваха. Чрез последно поколение технология, щандът на Атлантис успя да привлече вниманието на огромната аудитория на панаира, и отново подчерта своята иновативност сред почитатителите на високите технологии, и съвременния архитектурен дизайн.

Ако сте имали възможност да посетите таз- годишното издание на панаира в Пловдив, то със сигурност сте успели да надникнете през очилата за виртуална реалност, виждайки детайли от проекта на Atlantis Atmosphere. Холдингът прикова погледите на редица заинтересовани купувачи на жилища, както и на инвеститори от цял свят, чрез забележителният дизайн и модерна манифестация на съвременната функция и предназначение на пространството. Комплексът е разположен в спокойния и най- предпочитан за живеене квартал на Бургас - Сарафово ЮГ, който разполага с модерна инфраструктура, чист въздух и красива природа. Именно това е мястото, където Атлантис България изгражда всички свои имоти, тъй като локацията притежава излкючителни характеристики, които позволяват на компанията да развие съвременната представа за модерен и лишен от всякакъв стрес дом.

Atlantis Atmosphere е проект, който предлага изобилие от зелени площи и места за отдих. Динамиката и стресът от ежедневните ни срещи и отговорности, стимулира копнежа на хората за здравословен и пълноценен отдих сред природата в края на работния ден. Под модела за сигурност, който предлага затворения жилищен комплекс, Atlantis Atmosphere съчетава съвременната социална и семейна култура с концепцията за дом край морето.  Перфектната хармония с природата и заобикалящата го атмосфера, редуцират отрицателното влияние на замърсената околна среда и напрежението от  големия град.

Комплексът ще бъде построен в непосредствена близост до морето, а неговите жители ще имат възможността да се насладят на модерни условия и удобства, които ще допринесат за благоприятната обстановка. Целта им ще бъде да улеснят съжителството и да създадат хармония в общността. Просторното и многофункционално разположение на помещенията, засилват усещането за повече свобода и липса на напрежение. Широки тераси разкриват релаксираща гледка към брезова горичка и богати на зеленина общи площи.

Следвайки модела за ново поколение жилищен комплекс, който акцентира върху подобряване на психическото и физическо здраве на човека, Atlantis Atmosphere набляга на детайлите в екстериора и прилежащите съоръжения в непосредствена близост. Красив градински дизайн съчетава обозначени зони за йога и спорт на открито, фитнес и аеробика, както и уединени места за релакс, които да създадат нужната тонизираща и зареждаща обстановка на своите обитатели. Благоприятните климатични условия на района предразполагат за практикуването на множество спортове на открито почти през цялата година.


С иновативен дизайн и креативни решения, имотите на Атлантис България Холдинг представляват съвкупност от неподправената красота на природата, и творческо произведение на съвременната архитектура. Освен с възхитителната си атмосфера на живот, за компанията е важно да продължава израждането на качествени жилищни обекти, които да засилват нивото на инвестиции в България в по-мащабен и дългосрочен план.


КОНЦЕПЦИЯ НА РАЙОНА
Сарафово ЮГ е изцяло нов жилищен район с нови правила и начин на живот, който гарантират комфорт и сигурност на живущите в него.

sarafovosouth.bg


Сарафово ЮГ е мястото, където в хармония съществуват човек и природа, градска и естествена среда. Районът приютява своите нови обитатели в модерни и стилни жилищни сгради, разположени между дървета, красиви алеи с цветя, пространства за отдих и детски кътове. Сарафово ЮГ е мястото, където утрините започват с изгрев над морския хоризонт, чаша топло кафе и вдъхновение за новия ден.

ИНФРАСТРУКТУРА
Модерният жилищен район разполага с всичко нужно за пълноценен живот - ресторанти, кафенета, магазини, аптеки, банка, места за отдих и развлечения, плаж, велоалеи и удобен градски транспорт.

СИГУРНОСТ
Сарафово ЮГ е най-спокойното място за живеене в град Бургас. Още от самото му създаване, сигурността е основен приоритет за гарантиране на спокоен и комфортен живот в района. Отдих, спорт, игри и забавления за Вашите деца - всеки детайл е премислен и предвиден.

БЪДЕЩЕ
Като част от динамично развиващия се град Бургас, до 2020 година Сарафово ЮГ ще се превърне в най-предпочитания район за живеене в града. Тук натовареното ежедневие отстъпва пред хармонията и балансирания начин на живот. Това е мястото, където можете да живеете в естествена и спокойна среда.





ATLANTIS ATMOSPHERE
След изключителният успех на проекта ни Atlantis Residence Park, проекта Atlantis Atmosphere е следващият комплекс, който ще бъде изграден от нас на територията на най-модерния жилищен район в Бургас - Сарафово ЮГ. По този начин Атлантис България Холдинг продължава с плановете си за успешното развитие на най-новия жилищен район Сарафово ЮГ. Сарафово ЮГ е запазен от масовото урбанизиране район на Бургас, разположен на брега на морето, далеч от индустриалната зона на града, само на няколко километра от Поморие, Несебър и Слънчев бряг.

Atlantis Atmosphere е проектиран да бъде “зелен” комплекс от най- ново поколение. Добрата атмосфера в и около дома е не само тенденция, тя е основният двигател при осъществяването на проекта, който има за цел да обедини всички звена нужни за по- благоприятния и спокоен живот извън динамиката в градската среда. Комплекса ще ви изненада и очарова със своята съвременна архитектура, многофункционалност и идеално разположение на жилищата в него, богата на растителност околна среда и възможностите за спорт, релакс и здраве.

Atlantis Atmosphere е проект, създаден изцяло в полза и с фокус върху здравето на човека. Високите тавани, просторните слънчеви помещения, множеството зеленина навсякъде около сградите, подпомагат и подобряват качеството на живот. Отличителното ще бъдат широките тераси, отделени една от друга и с гледка към парка. Асансьорите в сградата ще са панорамни, с видимост към всички зелени части около сградите.









Здравето на човек зависи основно от условията на живот и от околната среда, в която може да се възстановява след ежедневния стрес.

Акцента пада върху спорта, благодарение на предвидените зони за йога, аеробика, фитнес и релакс, разпределени в голяма градина и между брезова горичка в самият комплекс.

Възможността за спорт в комплекса е повече от необходима, защото допринася към цялостната идея за съвременен начин на  живот. На достъпно място ще бъде разположена и площадка за велосипеди. Това е удобство за спортни дейности извън рамките на комплекса. От квартал Сарафово започва вело алея, която продължава до Пристанище Бургас. Алеята е изградена в непосредствена близост до морето, и предлага вълнуващо преживяване.





ATLANTIS HOMES I
Подсъзнателно хората  свързват  закупуването на имот в близост до морето, като свой личен успех. Работейки упорито вие постигате определен социален статус и формирате своята аура на успеха. Желанието за подобряване начина на живот и постигането на вътрешно спокойствие и удовлетвореност, достига до закупуването на апартамент или къща край морето. Освен престижа, който носи, животът край морето носи благодат, спокойствие, хармония и уединение сред красотите на природата.








Комплексът ”Atlantis Homes” - въплъщение на мечтата за собствена къща на морския бряг. Той е разположен в най-модерният жилищен район на град Бургас - Сарафово ЮГ. Състои се от 15 къщи, групирани в 4 блока около басейн. Всяка къща има свой вход, паркомясто и изход към вътрешния двор.

Предимствата на район Сарафово ЮГ са обособени в няколко направления. Района се намира в голям бързоразвиващ се град, с добре изградена транспортна инфраструктура, в непосредствена близост до летище, както и лесен достъп до всички зони на града. Освен това района се намира на главния път за град Варна, което ви дава възможност за бързо достигане до всички големи курортни селища на север от град Бургас. Тук на разположение е хубав плаж, за всички дошли тук да почиват през летните месеци. Района е привлекателен с обема и пространството, което притежава, комплексите притежават  модерна архитектура, и обособена паркова среда, предлагаща спокойствие и отмора. Сарафово ЮГ разполага с всичко необходимо за комфортен и изискан живот, далеч от промишлените зони и динамиката на града- ресторанти, спа център с вътрешен басейн, фитнес, магазини, аптеки, спирки за градския транспорт.

Комплексът е изпълнен в модерен стил – съвременно жилищно пространство, създадено в съответствие с всички условия, необходими за комфортен и щастлив живот. Изисканият дизайн, специалното отношение към детайлите и хармонично организирано пространство се обедиянват за да превърнат къщите в ”Atlantis Homes” в истински изискан дом. Съвременната архитектура и обширното пространство, създават стилен облик на всяка къща.

Прекрасни, елегантно проектирани стаи откриват гледка към морето и пропускат светлината в дома. Всяка къща разполага със собствен двор и тераса - Вашият личен остров за спокойствие и уединение.







ATLANTIS HOMES II
Градските къщи Atlantis Homes се намират в Бургас - най-добрият град за живеене в България. Построени са в най-новият жилищен район на града - Сарафово ЮГ. Сарафово ЮГ е квартал на Бургас, разположен на брега на морето, далеч от промишлените зони и динамиката на големия град.








Модерният поглед за живот в тиха и спокойна среда, е най- силният аргумент при закупуване на къща в район Сарафово ЮГ. Динамиката на града и неговото прогресивно развитие, кара множество хора да търсят уединението в собствения си дом, далеч от шумните комплекси.

В Atlantis Homes II разполагате с напълно самостоятелно пространство от 2 етажа. А в допълнение и с 2 лични градини - пред и зад Вашия дом. Те са обособени от висока ограда от естествена растителност, която придава допълнителен уют. Едно от най-важните предимства на таунхауса пред класическата къща е именно сигурността. Основна причина е, че комплексът се обитава и от други собственици през цялата година. Homes II разполага не просто с дворно пространство, а със своеобразна градина изпълнена с цветя и дървета. Общите пространства са сведени до пълен минимум. Това ни позволи да увеличим личните градини към всяка от къщите.

LAS BRISAS VILLAS
Ако копнеете за по-хармоничен живот и искате да прекарвате повече време със своето семейство. Ако искате утрините ви да започват с чаша ароматно кафе, взирайки се в небесно синята морска шир. Ако желаете вдъхновение и усамотение, далеч от шумните населени места. Пред вас стои възможността за нов дом,  в модерна къща, разположена между дървета и алеи с цветя, на брега на морето. Вашият копнеж се нарича Atlantis Las Brisas Villas. Тук е  вашата най-добра инвестиция в по- доброто бъдеще за вас и вашите деца.

Atlantis Las Brisas Villas се намират в най-новият и модерен жилищен район на Бургас - Сарафово ЮГ. Самият район е разположен на брега на морето и разполага с всичко необходимо за конфортен и пълноценен живот в големия град, далеч от масово урбанизираните квартали и промишлени зони на града.










Домът на брега на морето съчетава всичка изисквания за съвременен комфорт на обитаване с натуралната атмосфера на природата. Функционалното входно предверие ни разкрива просторна светла дневна с невероятна гледка. От дясно е разположена трапезарна маса и кухня с позорец над мивката. Комфортните дивани и ниско сядане са ориентирани към декоративна стена с ТВ сет. южната стена е решена във витрини, чрез които се осъществява връзката с просторния двор с парково и декоративно озеленяване като преход от дома към морския простор. Дворът е мястото където уютът на семейната атмосфера се преплита със сетивата, които ни разгръща морето.

Ароматът на море и свежият въздух пресъздават спокойствието на природата и обогатяват пейзажа от залези и изгреви с утринно кафе характерни за всеки ден в уютния кът за релакс на терасата на второ ниво.







ТЕХНИЧЕСКИ ДЕТАЙЛИ

Вътрешни стени
  • Вътрешна мазилки завършена с финна шпакловка;
  • Интериорна боя (Dulux), нюанс на бялото в топлата гама;
Подове
  • Антре и стълби - гранит (гранитогрес).
  • Дневна - трислоен паркет LAMETT "OSLO" поставен върху подложка.
  • Спални (втори етаж) - висококачествен мокет поставен върху мека подложка.
Други
  • всички первази са от МДФ с височина 14 см;
  • вътрешни интериорни врати (МДФ);
  • всички бани са подготвени за поставяне на санитарен фаянс и теракота;
  • изградена инсталационна мрежа за поставяне на слънчеви колектори;
  • алуминиев дограма с прекъснат термо мост - система ETEM E45;
  • готовност за поставяне на климатични тела;
  • окачени тавани с монтирани индиректни LED луни;
  • външна веранда с плотермолющен гранит;
  • озеленяване на дворът с автоматизирана поливна система.








Коментари