First Estates


През м. март 2015 год. имах удоволствието да работя във ФЪРСТ ЕСТЕЙТС ООД като урбанист. Една от задачите ми беше да потърся и представя подходящи имоти за международна инвестиционна компания, която желае да изгради първите изцяло пасивни (енергийно ефективни) многофамилни жилищни сгради. Предизвикателствата бяха много: никакъв компромис относно местоположението, изградена техническа инфраструктура, за предпочитане в благоустроена и озеленена среда и не на последно място - с добра гледка към Витоша. Ще се радвам да отделите време и да разгледате моята презентация:Брошура, представяща услугите на компанията:


Основните ми задължения бяха свързани и с издирването на инвестиционни имоти за развитието на нови проекти на компанията. Ето един пример за представяне пред ръководството на предложение за участие в търг с тайно наддаване:

Информация за подобни проекти можете да откриете на адрес petkovstudio.com/doverie.html или в публикацията ми за ИМОТИ ДОВЕРИЕ ООД от 18 май 2014 год. в блога.Коментари