URBAN SOFTWARE

Urban Software е инициатива на Асоциацията на студентите по урбанизъм в България и ще се проведе в студио "Проjектиране". Курсът обхваща най-различни софтуери, използвани в сферата на градското планиране и градския дизайн. Той е подготвен от студенти за студенти с цел взаимопомощ, запознаване и овладяване на съответните програми с фокус към дейността на урбанистите. Каним и студенти по архитектура и ландшафтна архитектура, за които ще бъде интересно да научат техники при работа в по-голям мащаб.

Курсът е разделен на 9 модула, всеки от които е с начален час 18:00 и продължителност 3-4 часа. Събитието е отворено и безплатно, но ви съветваме да се регистрирате като ни пишете на asub.info@gmail.com. Това ще ни покаже ориентировъчен брой присъстващи на модулите и ще ни улесни част от приготовленията.

Ден преди всеки модул ще можете да свалите от тук файловете, по които ще се води лекцията и да се упражнявате на място. Носете си лаптоп с инсталирана съответната програма, всяка от тях може да бъде свалена от официалния сайт и да бъде ползвана безплатно в продължение на 30 дни. Модулите ще се записват, така че ако нямате компютър с вас, ще имате възможност да гледате лекцията по-късно.

При въпроси - пишете ни на посочения мейл, а ето и програмата на курса:

Първа седмица:
11.11.(сряда) – AutoCAD
13.11.(петък) – Photoshop
15.11.(неделя) – 3D – SketchUP и рендер

Втора седмица:
16.11.(понеделник) – 3D – Rhino, рендер + Photoshop
19.11.(четвъртък) – GIS I
20.11.(петък) – GIS II

Трета седмица:
23.11.(понеделник) – Illustrator
25.11.(сряда) – InDesign
27.11.(петък) –PowerPoint + Презентационни умения

Източник: asub.info


Коментари